Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Borsos busafilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fehérbors
1 kg busa

Leírás

A halfilét 2-3 ujjnyi darabokra vágjuk, és bedörzsöljük sóval, borssal és citromlével. Lisztbe forgatjuk. A vajat serpenyőben felmelegítjük, és megsütjük benne a halszeleteket. Rizottóval, vagy burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
11ó 58p
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
11ó 58p
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.22.
Rendelj most
11ó 58p
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4