Receptek Előételek Hideg előételek Tengeri hal natúr módon, tzatzikivel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál tejföl

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab kígyóuborka

3 kanál natúr joghurt

8 szelet tengeri hal (filé)

Leírás

A halat sózom, borsozom, majd olívaolajon megpirítom. Pirítás közben meghintem, friss aprított bazsalikommal. Mikor majdnem kész, frissen facsart citromlével ízesítem. A tzatzikihez az uborkát lereszelem. Tejfölből, joghurtból, zúzott fokhagymából öntetet készítek. Sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítve, az uborkával összeforgatom. Frissen tálalva a legjobb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4