Receptek Főételek Hal Kelbimbós halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
4 kanál vaj
5 csepp citrom leve
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 fej hagyma
1 csipet ételízesítő
30 dkg kelbimbó
90 dkg Pangasius filé
Leírás
Sós vízben, puhára főzzük a kelbimbókat. A vajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a pangasius kockákat. Ha kifehéredett a hal, rászórjuk a lisztet és felengedjük zöldséglevessel. Kiforraljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a megfőzött kelbimbókat. Tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4