Receptek Főételek Hal Kelbimbós halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

4 kanál vaj

5 csepp citrom leve

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet ételízesítő

30 dkg kelbimbó

90 dkg Pangasius filé

Leírás

Sós vízben, puhára főzzük a kelbimbókat. A vajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a pangasius kockákat. Ha kifehéredett a hal, rászórjuk a lisztet és felengedjük zöldséglevessel. Kiforraljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a megfőzött kelbimbókat. Tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4