Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
100 g vaj
400 g csirkemell
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 kanál finomliszt
200 g konzerv ananász

Leírás

A csirkét vágjuk kockára, és hintsük meg sóval és borssal. Vajon pirítsuk meg, és ha kifehéredett, adjuk hozzá a kockára vágott ananászt. Pirítsuk össze, és fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4