Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

100 g vaj

400 szem csirkemellfilé

3 dl tejszín

1 csipet őrölt fahéj

1 csipet fehérbors

1 csipet őrölt szegfűszeg

1 kanál átszitált liszt

200 g ananász befőtt

Leírás

A csirkét vágjuk kockára, és hintsük meg sóval és borssal. Vajon pirítsuk meg, és ha kifehéredett, adjuk hozzá a kockára vágott ananászt. Pirítsuk össze, és fűszerezzük, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4