Receptek Előételek Meleg előételek Spárga tejszínes sonkadarabokkal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 dl tej
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet cayenne-i bors
1 csipet ételízesítő
30 dkg gépsonka
80 dkg spárga
10 dkg átszitált liszt
Leírás
A sonkát vágjuk csíkokra, és vajon pirítsuk. Megszórjuk liszttel, és felengedjük forró tejjel. Keverjük el, és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. A spárgát hámozzuk meg, és vágjuk 3-4 cm-es darabokra. Sós vízben pároljuk meg, szűrjük le, és tálaláskor, öntsük nyakon a mártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4