Hozzávalók

1 darab tojás
30 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
30 dkg kristálycukor
½ kg alma (reszelt)
1 kanál őrölt fahéj
1 darab citrom
5 dkg mazsola
5 dkg dió (pirított, vágott)
15 dkg margarin

Leírás

A lereszelt almát összekeverjük a mazsolával, az előzőleg megpirított vágott dió felével, majd hozzáadjuk a sütőport, a tojást, a fahéjat, a citromhéjat, a cukorral habosra kevert Rama margarint és jól összedolgozzuk. Margarinnal megkent, liszttel megszórt őzgerincformában, 180 fokon, kb. 20-30 percig sütjük. Ha már kissé meghűlt, csokimázzal bevonjuk és rászórjuk a megmaradt diót is. Ha a máz is megdermedt, szeletekre vágjuk, akár vaníliafagyival és gyümölcsökkel is tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4