Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikákat és a meghámozott, szintén kockára vágott cukkinit. Együtt pároljuk őket 10 percig, majd hozzáadjuk a vörös babot. A hámozott paradicsomot is összevagdaljuk és a levével együtt, hozzáadjuk a többihez. Sózzuk és a zöldfűszerekkel ízesítjük. Kb. 15-20 percig főzzük. Közben elkészítjük a besamel mártást: A tejet csomómentesen elkeverjük a liszttel, folyamatos keverés közben besűrítjük, majd a tűzről levéve, beledobjuk a vajat, majd jól elkeverjük benne. Tepsibe, vagy jénaiba teszünk a paradicsomos szószból, majd kibéleljük a lasagne lapokkal. Erre tesszük a paradicsomszószt, majd újra tészta és arra besamel. Így rétegezzük, a tetejére tésztalap kerül. Jól befedjük a reszelt sajttal és 200 fokos sütőben, lefedve, kb. 30 percig sütjük. Az utolsó néhány percben, fedő nélkül pirítjuk.