Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A paprikákat kicsumázzuk, közben a rizst kétszeres mennyiségű, sós vízben megpároljuk és kihűtjük. A zöldségeket felaprítjuk és alaposan összepirítjuk az olívaolajon. Ráöntjük a rizst és fűszerezzük alaposan, majd felverjük a tojásokat és ráöntjük a rizsre. Alaposan összesütjük és félrerakjuk hűlni. Közben vizet forralunk, egy csipetnyi sóval. A paprikákat betöltjük a töltelékkel és a vízben megfőzzük 20 perc alatt, közepes lángon. A vajat habzásig hevítjük és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró vízzel és sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a tejet és a tejszínt. Kiforraljuk és tálaláskor, a megfőtt, töltött paprika mellé tálaljuk.