Hozzávalók
4 dl tej
20 dkg cukor
2 dl tejszín
5 darab tojás sárgája
1 darab vanília
1 dl rum (fehér)
Leírás
A vaníliarudat vágd ketté és a tejjel forrald fel. Keverj hozzá 10 dkg cukrot és hagyd kihűlni. A tojássárgákat, a maradék cukorral keverd ki, robotgéppel. Akkor jó, ha már habos. Öntsd hozzá a leszűrt tejet és keverd bele a rumot is. Amikor már elég sima a likőr, add hozzá a szeszt is, majd hűtsd le hűtőben az egészet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4