Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az olajat és a vajat felmelegítjük, majd rárakjuk a zöldborsót. Ízesítjük sóval, borssal, cukorral és 10-15 percig pároljuk a borsót. Közben, forró serpenyőben megsütjük a szeletelt szalonnákat. A zöldfűszereket felaprítjuk és a zöldborsóhoz adjuk. Megszórjuk liszttel és alaposan elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Forraljuk ki és turmixoljuk le, egy botmixer segítségével. Hőkiegyenlítéssel adjuk hozzá a tejszínt és ha szükséges, ízesítsük újra. Tálaláskor, a baconchipssel kínáljuk. http://www.youtube.com/watch?v=eQLjGK3v1wI