Receptek Főételek Húsos ételek Zöldbabos csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
2 dl tejföl
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fehérbors
2 darab csirkemell
1 csipet ételízesítő
30 dkg zöldbab
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A húst felkockázzuk, majd hagymás zsíron megpároljuk, a fűszerekkel. Közben a babot leforrázzuk, sós vízben, majd leszűrjük. Ha a hús kezd puhulni, akkor adjuk hozzá a babot. Pároljuk össze, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk ki. Tejfölös habarással sűrítsük, és ízesítsük újra. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4