Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A héjában főtt burgonyát meghámozzuk,a paradicsommal,tölteni való paprikával,zöldhagymával,lilahagymával és a főtt virslivel együtt vékony karikákra szeleteljük.Ezután tálba tesszük,meglocsoljuk az olajjal,a fehérborecettel,és megszórjuk aprított petrezselyemmel,sóval és őrölt borssal.Az egészet lazán átforgatjuk,hogy ne törjenek szét a zöldségek,2-3 órára hűtőbe tesszük érlelődni.Tálaláskor még díszíthetjük petrezselyemmel és friss pékáruval kínáljuk. Tipp:Készíthetjük tejfölös vagy joghurtos öntettel is.A burgonyákat ne főzzük túl puhára,mert szeletelésnél szétesnek.