Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A friss zöldfűszerek kellemesen izgalmas ízt adnak a tejszínes tésztának. Készíts egy ízletes és laktató ételt receptünkkel egyszerűen!
A tésztát sós vízben főzzük ki.
Közben a vajat melegítsük fel, és rakjuk bele az apróra vágott zöldfűszereket.
Öntsük fel tejszínnel, és forraljuk össze.
Sóval, borssal ízesítsük.
Ha forrni kezdett a mártás, akkor keverjük össze a tésztával, és melegen tálaljuk.
Parmezánnal megszórhatjuk tálaláskor.
TIPP
A tészta akkor lesz a legízletesebb, ha frissen szedett zöldfűszereket használsz. A lakásban is egyszerűen nevelhetők olyan fűszernövények, mint például a bazsalikom, oregánó, vagy a kakukkfű, amelyekkel nem csak ezt az izgalmas ízvilágú ételt, hanem más ételeket is könnyedén ízesíthetsz.
TUDTAD?
A krémesebb állag érdekében adhatsz parmezánt is a szószhoz. Ha pedig nem vegetáriánus ételt szeretnél, pirított csirkemellel is gazdagíthatod a tésztát.