Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-mentás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg vaj
1 dl tejszín
1 dl fehérbor
1 csipet fehérbors
1 csokor menta
4 kanál átszitált liszt
1 kg Pangasius filé
1 doboz ananász befőtt
Leírás
A mentát finomra vágjuk, a halat felkockázzuk és befűszerezzük. A vajat felmelegítjük a serpenyőben és rárakjuk a halat, majd fehéredésig pároljuk. Rászórjuk a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk liszttel és felengedjük forró vízzel. Kiforraljuk és fehér borral tesszük pikánssá. Tejszínnel dúsítjuk és beleszórjuk a mentát.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4