Receptek Gyerekmenü Főételek Vadas mártás másképp

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
1 pohár tejföl
3 kanál étolaj
1 kanál citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
1 csomag vegyes zöldség

Leírás

A zöldségeket, egyenlő nagyságúra daraboljuk és belehelyezzük a párlóedénybe, majd egy csipetnyi sóval, puhára pároljuk. Közben a cukrot, kevés olajban karamellizájuk és rászórjuk a hagymát, majd a puha zöldségeket. Összepirítjuk. Felöntjük kevés vízzel és kiforraljuk. Turmix gépben lepürésítjük és tejföllel elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4