Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk darabokra a bagettet, öntsük rá a tejet.
Adjuk hozzá a kockára vágott májat. Keverjük össze a tojással, petrezselyemmel, szerecsendióval, majorannával és őrölt feketeborssal.
Tisztítsuk meg a csirkét, ízesítsük sóval. Töltsük meg a már elkészített keverékkel. Ha maradt egy kis töltelékünk, a csirke bőre alá tehetjük. Tegyük egy tepsire, öntsünk rá egy kis vizet és süssük egy órán át 190 fokon.
Vágjuk fel a sült csirkét, tálaljuk rizzsel és salátával: A paradicsomot és a hagymát vágjuk vékony szeletekre, adjunk hozzá olajat, fűszerezzük sóval és borssal. Tipp: A maradék tölteléket süssük meg önmagában.