Receptek Előételek Hideg előételek Szezámmagos halfilé mazsolás rizzsel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab Tesco Finest friss tojás

10 dkg liszt (átszitált)

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab citrom

30 dkg rizs

10 dkg mazsola

30 dkg szezámmag

0,8 kg Pangasius filé

Leírás

A halat csíkokra vágjuk és megsózzuk. Lisztbe, felvert tojásba és szezámmagba panírozzuk őket. Hagyományos módon elkészítjük a rizst és amikor már majdnem kész, beleszórjuk a mazsolát és lefedjük. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat és belehelyezzük a halcsíkokat. Közepes hőmérsékleten sütjük, néha megforgatva, kb. 5 percig. Citrommal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4