Receptek Főételek Húsos ételek Töltött göngyölt csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
10 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
50 dkg csirkemell
5 dkg füstölt sajt
1 szál póréhagyma
25 dkg juhtúró

Leírás

A csirkemellfilé szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A juhtúrót a tejföllel, az apróra vágott póréhagymával és a sajttal, valamint pici borssal kikeverjük. A csirkemell szeletekre teszünk a masszából, feltekerjük, és hagyományos módon panírozzuk. Bő, forró olajban kisütjük. Burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4