Hozzávalók

1 kanál tengeri só
60 dkg finomliszt
1 dl tej
1 dl víz
10 dkg vaj
½ csomag élesztő
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
15 dkg tökmag
1 darab burgonya

Leírás

A tökmagot vágjuk kicsit durvára. A többi hozzávalót mérjük ki, és rakjuk egy kelesztőtálba. Egy fakanállal dagasszuk be a tésztát, és hagyjuk kicsit pihenni. Ezután lisztezett deszkán dolgozzuk meg, és vegyük ketté. Vajazott-lisztezett formába rakjuk a megformázott tésztát, és kenjük le tojással, majd szórjuk meg tökmaggal. 35-40 percig kelesszük, és előmelegített sütőben, 175 fokon süssük meg. Várjuk meg, hogy kihűljön, csak akkor szeleteljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4