Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldségeket meghámozzuk és megmossuk. A sütőtököt és a burgonyát nagyobb darabokra, míg a gyökérzöldségeket vékony karikákra vágjuk. A vörös- és fokhagymát apró kockákra vágjuk és a petrezselyemzöld apróra vágott szárával, 1 dl vízben megpároljuk. Ezután beletesszük a répaféléket, majd felengedjük kb. 2 l vízzel. Sózzuk és lassú tűzön főzzük, kb. 15 percig. Ekkor tesszük bele a sütőtököt és a burgonyát, majd puhára főzzük. Alaposan leturmixoljuk. Amikor elkészült, levesszük a tűzről és belekeverjük a tejszínt.