Receptek Főételek Húsos ételek Szezámmagos csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab Tesco Finest friss tojás
10 dkg liszt
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
3 dkg szezámmag
Leírás
A kisebb csirkecombokat, csont mentén bevágom, hogy jól átsüljön. Besózom és készítem a bundáját, míg áll a sóban. Liszt, tojás jól felverve és zsemlemorzsa, amibe jó sok szezámmagot teszek. Bepanírozom a combokat, majd a tepsit olívaolajjal kikenem. A combokat körbekenem olajjal, majd 180 fokosra melegített sütőbe teszem és készre sütöm.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4