Hozzávalók

1 kanál tengeri só
1 kg finomliszt
5 dl víz
1 tk kristálycukor
1 pohár tejföl
1 fej vöröshagyma
30 dkg trappista sajt
3 dkg élesztő
10 dkg szalonna

Leírás

Az élesztőt 1,5 dl meglangyosított vízben, a cukorral felfuttatjuk. A felfuttatott élesztőt összedolgozzuk a maradék vízzel, liszttel és a sóval. Félretesszük egy langyos helyre, és kb. másfélszeresre kelesztjük. Ezután kb. 1 centisre nyújtjuk, és olajozott tepsin, 5 percig elősütjük, 200 fokon. Megkenjük tejföllel, rárakjuk a feltétet (hagyma, szalonna, sajt), és kb. 15 perc alatt, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4