Receptek Előételek Meleg előételek Töltött édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 csipet egész fekete bors (egész)
1 csokor újhagyma
2 kanál tejföl (20%-os)
20 dkg tehéntúró
1 csipet ételízesítő
8 darab édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyákat megmossuk és alufóliába csomagoljuk. Tepsire rakjuk és megsütjük őket ,160 fokos sütőben. Ha megsültek, félbevágjuk őket, betöltjük a töltelékkel és visszarakjuk egy picit a sütőbe. Töltelék: A túrót összetörjük és fűszerezzük. Tejfölt adunk hozzá és belekeverjük a felaprított újhagymát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4