Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kb. 2-2,5 dl kávét, 0,5 dl konyakkal elkeverünk, ebbe megáztatjuk a babapiskótákat úgy, hogy ne essen szét, de megszívják magukat a folyadékkal. A tejben elkeverünk 0,5 dl kávét és 0,5 dl konyakot. Ezzel a keverékkel, cukor hozzáadásával, a pudingporból megfőzzük a pudingot úgy, hogy elkeverjük a pudingport és a cukrot kevés tejjel, csomómentesen, majd beletesszük a kávéból, konyakból és tejből álló, felforralt keverékbe. Kb. 5 percig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Ha a puding kihűlt, a piskótákat egy tálra lerakjuk, rásimítjuk a pudingot, a tetejére kakaóport szórunk, erre tejszínhabot rétegelünk.