Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A mascarponét, citromlevet és a cukrot tegyük egy tálba, majd keverjük össze. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk a krémhez. Mossuk meg az eper felét, és szeleteljük fel. Téglalap alakú (15 x 30 cm) tepsibe rendezzük el a babapiskóta felét, locsoljuk meg 1 dl narancslével. A krém egyharmadát öntsük a babapiskótára, majd szép sorban helyezzük rá az eperszeleteket. Ismét a krém egyharmada következik, majd egy újabb sor babapiskóta, locsolva narancslével, amin a maradék krémet oszlassuk el. Tegyük legalább 5 órára hűtőbe.