Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A piskóta áztatásához: 3 dl erős feketekávé, 7-8 evőkanál kristálycukor, egy kupica konyak. A tetejére: 2-3 ek.cukrozatlan kakaópor. A tojások sárgáját, a kétféle cukorral habosra kavarjuk. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű. A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk, majd a konyakkal ízesítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és lazán, a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához, a hideg kávét a cukorral és a konyakkal összekeverjük. A piskóta felét egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk, majd amikor megszívta magát, kissé lecsöpögtetve, egy rétegben, tálcára rakosgatjuk. A fele krémet egyenletesen rárakosgatjuk. A többi krémet a tetejére, meg az oldalára kenjük, végül kakaóport szitálunk rá. Hűtőszekrényben, kb.fél órán át, állni hagyjuk.