Receptek Előételek Hideg előételek Avokádókrém zellerrel
Hozzávalók
1,5 dl tejszín
1 dl húsleves (tömény marha, esetleg leveskockából)
1 csipet zellerzöld (finomra vágva)
1 dl aludttej
2 darab avokádó (nagyobb, érett)
Leírás
Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, kiskanállal, óvatosan kivájjuk a belsejét. A gyümölcshúst villával összetörjük (vagy szitán áttörjük), eldolgozzuk az aludttejjel, hozzáadjuk a tejszínt, a húslevest, zellert, és a sót.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4