Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra!
Egy kis tálban készítsd el a morzsát: keverd össze az összes hozzávalót egy villával!
Egy nagyobb edényben keverd össze a lisztet, a sütőport, a sót, a cukrot és a magvakat.
Keverd össze a nedves hozzávalókat: tojássárgáját, tejfölt, juharszirupot és az olvasztott vajat.
Add hozzá az instant kávés tejet a nedves hozzávalókhoz.
A két tál tartalmát keverd csomómentesre!
A tojások fehérjét verd kemény habbá, és óvatosan forgasd hozzá a tésztához!
Kend ki a sütőformát az olvasztott vajjal és szórd körbe liszttel!
Öntsd a tészta felét az előkészített formába, majd a morzsa felét. Ezután oszlasd el a maradék tésztát, és a tetejére a morzsa másik felét!
50 perc sütés, 30 perc türelmes pihentetés, és készen is vagy!