Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes zöldborsó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
dl tejszín
2 tk friss petrezselyem
60 dkg zöldborsó

Leírás

Egy serpenyőben vajat olvasztunk,és rádobjuk a zöldborsót.Kevergetve pároljuk néhány percig,majd felöntjük 1 dl vízzel és kb. 10 percig pároljuk.Csomómentesre keverjük a tejszínt és a lisztet,és a tűzről levett zöldborsóhoz adjuk.Petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük.Pár percre visszatesszük a tűzhelyre,amíg besűrűsödik.Natúr és rántott húsok mellé is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4