Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst megmosom, leszűröm. A tejet felteszem, majd amikor forr, a rizst belekeverem. Csipet sóval, citromhéjával főzöm, lassan, néha megkevergetve, ameddig a rizs a tejet felveszi. Belekeverem a vajat és a vaníliás cukrot. Vízfürdőben lehűtöm, ha sűrűnek találom, őszibarackbefőtt levével hígítom. A barackot aprítom, a jól lehűtött tejszínt kemény habbá verem, porcukorral és a habfixálóval. A kihűlt rizshez keverem az barackot, majd a tejszínhab bő felével elkeverem. A tetejére simítom maradék tejszínhabot, és kevés félretett gyümölccsel díszítem. Jól behűtve tálalom.