Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes-gombás ragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
20 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamell
2 kanál finomliszt

Leírás

A húst vágjuk csíkokra, és pirítsuk meg kevés vajon. Ha kifehéredett, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, és pirítsuk össze. Ezután szórjuk meg a fűszerekkel és liszttel. Engedjük fel forró tejjel, és forraljuk ki. Tejszínnel dúsítsuk, és tetszőleges tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4