Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A finomra vágott hagymát, vajon dinszteld le. Tedd bele, a vékony csíkokra vágott húst. Sózd, borsozd meg, tegyél bele egy kis borsikafüvet és finomra vágott petrezselyem zöldjét. Folyamatos kevergetés közben, pirítsd 4-5 percig. Tedd rá a szeletre vágott gombát, majd pirítsd újabb 4-5 percig. Szórj rá 1 evőkanál lisztet, majd öntsd fel a tejszínnel és a tejjel. Jól keverd össze és továbbra is kevergetve, forrald fel. (Ha túl sűrű lenne, egy kis tejjel hígítsd, de akkor még forralni kell egy picit.) Kb. 3 perc forralás, elég neki.