Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejszínt felforraljuk, hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart belső részét. Beleszórjuk a 15 dkg cukrot, közben a 10 dkg cukorból, karamellt készítünk. Egy őzgerinc formát kivajazunk, és ebbe öntjük a forró karamellt. A forró tejszínt pudingporral sűrítjük. Állaga erős puding állagú legyen. Az epret megmossuk és félbevágjuk. A karamellre öntünk egy rész pudingot. Rakunk egy sor epret, majd puding, és egy sor babapiskóta, majd végül pudinggal lezárjuk. Előmelegített sütőbe (150 fok) helyezzük, 15 percre. Utána hagyjuk kihűlni, és hűtőben, 2-3 órán át dermesztjük. Szeleteljük, friss eperrel és tejszínhabbal tálaljuk. Az így elkészített ételt, fogyasszák egészséggel!