Receptek Receptek Sült édesburgonya avokádókrémmel
Hozzávalók
500 g édesburgonya
2 kanál olaj
1 tk kömény
1 tk chili fűszer
1 tk pirospaprika
1 tk fahéj
1 tk tengeri só
Az avokádókrémhez
1 darab avokádó
2 kanál citromlé
1 csésze korianderlevél
1 gerezd fokhagyma
1 tk tengeri só
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk szeletekre.
2
Tegyük hideg vízbe, majd készítsük elő a fűszerkeveréket: keverjük össze a fűszereket, a sóval együtt.
3
Adjunk hozzá olajat, majd kenjük meg a burgonyát.
4
Tegyük a burgonyát egy tepsire, süssük 35 perc alatt aranybarnára.
5
Sütés után sózzuk meg egy kicsit.
6
Az avokádókrémhez keverjük simára az összes hozzávalót. Ha túl sűrű lett, adjunk hozzá vizet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4