Receptek Receptek Sült édesburgonya avokádókrémmel

Hozzávalók

500 g édesburgonya

2 kanál olaj

1 tk kömény

1 tk chili fűszer

1 tk pirospaprika

1 tk fahéj

1 tk tengeri só

Az avokádókrémhez

1 darab avokádó

2 kanál citromlé

1 csésze korianderlevél

1 gerezd fokhagyma

1 tk tengeri só

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk szeletekre.

2

Tegyük hideg vízbe, majd készítsük elő a fűszerkeveréket: keverjük össze a fűszereket, a sóval együtt.

3

Adjunk hozzá olajat, majd kenjük meg a burgonyát.

4

Tegyük a burgonyát egy tepsire, süssük 35 perc alatt aranybarnára.

5

Sütés után sózzuk meg egy kicsit.

6

Az avokádókrémhez keverjük simára az összes hozzávalót. Ha túl sűrű lett, adjunk hozzá vizet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4