Hozzávalók

1 tk finomliszt
3 dl tej
4 darab paradicsom
6 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
1 tk őrölt pirospaprika
1 szál parasztkolbász

Leírás

A zöldségeket feldaraboljuk, ahogy lecsóhoz szoktuk. A zsiradékot felforrósítjuk, a hagymát átfuttatjuk rajta, majd jöhet a paprika. Együtt pirítjuk, belemorzsoljuk a leveskockát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsomot és készre főzzük a lecsót. Karikára vágott kolbászt rakunk bele. A lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, majd behabarjuk vele a lecsót. A végén sózzuk, ha szükséges. Aki szereti, erős paprikát tehet bele. Furcsán hangzik, mégis nagyon finom lecsó. Friss kenyérrel fogyasztandó.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4