Receptek Főételek Húsos ételek Tavaszi csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
800 g csirkemell
1 fej vöröshagyma
3 fej csiperkegomba
100 g zöldborsó
100 g keményítő
2 szál sárgarépa

Leírás

A húst csíkokra vágjuk és besózzuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, a gombát és a sárgarépát felszeleteljük. A húscsíkokat a keményítőben megforgatjuk és a forró olajban megpirítjuk. Előbb a hagymát, sárgarépát, majd a zöldborsót és gombát hozzáadva együtt pirítjuk, valamint kevés vizet aláöntve, a húsleveskockával ízesítve, fedő alatt, készre pároljuk. Végül tejszínnel, borssal, citromlével ízesítjük, ha szükséges, sózzuk. Rizzsel, vagy főtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4