Receptek Levesek Hideg szederleves
Hozzávalók
5 dl tej
1 tk vaníliás cukor
2 dl tejszín
1 tk őrölt fahéj
1 pohár natúr joghurt
½ kg szeder
2 pohár gyümölcs joghurt
Leírás
A joghurtokat egy tálba bontjuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Megszórjuk fahéjjal és folytonos kevergetés mellett hozzáadjuk a tejet és a tejszínt. Beleszórjuk a szeder szemeket és hűtőbe rakjuk, hidegen tejszínhabbal fogyasszuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4