Receptek Levesek Tavaszi brokkoli és cukkini krémleves

Hozzávalók

2 kanál liszt

2 gerezd fokhagyma

20 dkg sajt

1 szál újhagyma

1 darab cukkini

2 dl fehérbor

10 dkg bacon szalonna (kockázott)

1 fej brokkoli

Leírás

A brokkolit rózsáira szedjük, a cukkinit héjastól felszeleteljük, a fokhagymát meghámozzuk, majd egészben odatesszük főni a zöldségekkel, a felaprított újhagymával, annyi vízzel hogy ellepje és a fűszerekkel. Ha megfőtt, levesszük a tűzről, a vizet nem kell leönteni róla, lepürésítjük botmixerrel. Visszatesszük, a fehérborral felöntjük. Megpirítjuk a bacont serpenyőben, és az is mehet bele, valamint a krémsajt. A liszttel sűrítjük, és a reszelt sajt is most kerül bele. Ha egyet rottyant, levesszük, a tányérba szedjük, reszelt sajttal és pirított kenyérkockákkal (kruton) tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4