Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab tojás
1 kk őrölt pirospaprika
40 dkg bélszín (vesepecsenye)
1 gerezd fokhagyma

Leírás

A marhahúst lehártyázzuk és kétszer ledarálni. A felsorolt hozzávalókkal ízlés szerint lehet ízesíteni, jól összekeverve a hússal. Ezután néhány órára hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek, majd forró pirítós kíséretében fogyasztani. Mellé primőröket és vajat kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.13.
Rendelj most
2n 22ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.13.
Rendelj most
2n 22ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4