Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldségeket és a hagymákat aprítom, a húst kis kockákra darabolom, a karfiolt rózsáira szedem. Felhevített zsiradékban, a zöldségeket a hagymával, magas hőfokon, pár percig, kevergetve pirítom. A húskockákat a fokhagymával kevergetem benne, fehéredésig. Meghintem a liszttel, felengedem kb.1,5 liter vízzel, sózom. Amikor forr a leves, hozzáadom a karfiolt, fűszerezem, együtt főzöm teljes puhulásig. Belekeverem a tejszínt, egy kis maréknyi száraztésztát, és lassan főzöm, néhány percig, amíg a tészta is megpuhul. A végén meghintem aprított, friss petrezselyemmel, és rövid pihentetés után, tálalom.