Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk őrölt pirospaprika
40 dkg tarhonya
40 dkg sertés lapocka

Leírás

A vöröshagymát finomra aprítjuk,És üvegesre pároljuk olajon.A tűzről lehúzva pirospaprikával meghintjük,elkeverjük és pici vízzel felöntjük.A tűzre visszatéve forralunk rajta egyet,majd beletesszük a kis kockákra vágott húst.Erős lángon kevergetjük,amíg a hús ki nem fehéredik,pici vizet aláöntve, sóval-borssal ízesítjük.Fedő alatt lassú tűzön majdnem készre főzzük.Ha a hús majdnem kész van hozzáadjuk a tarhonyát,felöntjük bőséges vízzel.Fedő alatt még alacsony hőfokon,keverés nélkül készre pároljuk.Végül átkeverjük az egészet és savanyúsággal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 22ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4