Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 2-3 cm széles szeletekre felvágjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát karikára, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.A cukkinit felkockázzuk. Olajat hevítünk és hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, fedő alatt megfonnyasztjuk. Rádobjuk a cukkinit és 2-3 percig erős tűzön pirítjuk, majd meghintjük a majoránnával, ízlés szerint sózzuk, erőteljesen borsozzuk, majd lassú tűzön, fedő alatt puhára pároljuk. Ha a levét elfőné, kevés meleg vízzel vagy húslevessel pótoljuk. Ha már puha felöntjük a paradicsompürével és utána sózzuk-borsozzuk, összeforrósítjuk, lazán belekeverjük a petrezselymet. A petrezselymet leöblítjük, finomra vágjuk. A húst kevés olajon megsütjük,de akár lisztbe is márthatjuk. Tálaláskor befedjük a húsokat a raguval. Párolt rizzsel vagy vegyes salátával kínálhatjuk.