Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szűzérmét csíkokra vágom, majd a felforrósított vajon (olajon) megpirítom, végül addig párolom, míg a hús megpuhul. Közben sózom, borsozom. Amíg a hús párolódik, elkészítem a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverem a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjak, végül beletöröm a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult, ráöntöm a sajtkrémes szószt, és rottyantok rajta egyet.Beleszórom a csíkokra vágott uborkát. Galuskával vagy sült krumplival tálalom, tálaláskor megszórom apróra vágott petrezselyemmel.