Receptek Főételek Húsos ételek Szezámmagos csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
3 dkg szezámmag

Leírás

A kisebb csirkecombokat, csont mentén bevágom, hogy jól átsüljön. Besózom és készítem a bundáját, míg áll a sóban. Liszt, tojás jól felverve és zsemlemorzsa, amibe jó sok szezámmagot teszek. Bepanírozom a combokat, majd a tepsit olívaolajjal kikenem. A combokat körbekenem olajjal, majd 180 fokosra melegített sütőbe teszem és készre sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4