Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A meghámozott és felkockázott sütőtököt, 15-20 perc alatt puhára pároljuk. Turmixgéppel pépesítjük. A tojássárgákat és az akácmézet habverővel fehéredésig keverjük. A kókusztejet a fűszerekkel melegítsük fel, majd keverjük hozzá a tojássárga krémet. Vegyük vissza a hőmérsékletet, és folyamatos kevergetés mellett, sűrítsük be a krémet. Akkor jó, ha a fakanalat kiemelve, a krém azt teljesen bevonja. Ekkor vegyük le a tűzhelyről, majd keverjük alaposan bele a sütőtökpürét és az aprított tökmagot. A krémet öntsük fagylaltgépbe, vagy egy műanyag edényben helyezzük fagyasztóba, ahonnan negyed óránként elővéve, jól keverjük át. Ezt 4-5 alkalommal ismételjük meg. Ezután, 2 óra alatt hűl fogyaszthatóvá. Tálaláskor hintsük meg, a pirított fenyőmaggal.