Receptek Levesek Spárgakrém leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
½ kk ételízesítő
2 dl főzőtejszín
1 csomag fehér spárga

Leírás

A spárgát meghámozom, félpuhára főzöm, majd hozzáteszem a meghámozott, felkockázott krumplit és tovább főzöm, amíg a krumpli is puha lesz. Ezt követően botmixerrel, vagy turmixgéppel pürésítem, majd a főzőtejszínt is hozzátéve újra felforralom. Tálaláskor reszelt sajttal és pirított kenyérkockával díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4