Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben, fogkeményre főzzük. A sonkát vagy bacont kevés olívaolajon megpirítjuk. A tejszínt simára keverjük a tojássárgával, sózzuk, borsozzuk, majd a sajt felét belekeverjük. A megfőtt tésztát leszűrjük, a főzőléből egy keveset félreteszünk. A sonkára rátesszük a tésztát, ráöntjük a tejszínes keveréket, hígítjuk kb. fél dl főzővízzel. Teljesen takaréklángon addig melegítjük-kevergetjük, míg egy kicsit besűrűsödik a mártás, a tésztán. Vigyázni kell, nehogy túlmelegedjen, mert a tojás kicsapódik, rántottaszerűen! Rögtön tálaljuk, megszórva a maradék sajttal.