Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csíkokra vágott sonkát kissé megpirítom, 1 ek. olajban, majd melegen tartom. A tojásokat felverem, összekeverem a tejszínnel, a reszelt sajt felével, a finomra vágott petrezselyemzölddel, sóval, durvára őrölt borssal. 3 liter vizet felforralok, sózom, és beleteszek 2 ek. olajat. Mikor forr, beleteszem a tésztát, és lassú tűzön, időnként kevergetve, 8-10perc alatt megfőzöm. Leszűröm, tálba teszem. Ráteszem a sonkacsíkokat, és ráöntöm a tojásos öntetet, majd összekeverem. A tészta melegétől fog a tojás megdermedni. Frissen őrölt borsot és parmezánt kínálok hozzá.