Receptek Előételek Hideg előételek Sós-köménymagos vekni

Hozzávalók

1 mk tengeri só (+1 csipet)
2 darab tojás (+1 db a kenéshez)
60 dkg finomliszt
1 dl tej
1 kk kristálycukor
1 dl tejföl
1 kanál egész kömény
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
3 dkg élesztő

Leírás

Hagyományos módon, elkészítjük a kelt tésztát, amibe beleszórjuk a fűszereket is. Ha összeállt a tészta, vajazott-morzsázott formába rakjuk és hagyjuk pihenni. Tojással megkenjük és köménymaggal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4